Dom > Новости > Sadržaj

Предности домаће пива

- Jan 10, 2018 -

Пивовита опрема за пиво у нашем животу је чешћа, али и употреба више. А да ли знате користи од куваног пива? Пивовано пиво опрема вам омогућава да имате добро животно окружење, љето, пијете пиво, природу да разумете предности пијења пиво пива.

1.Одржати здравље срца. Бројне студије показују да умерено конзумирање алкохола може смањити ризик од срчаних болести, убице број један у Сједињеним Државама. У студији из 2006. године, истраживачи из медицинског центра Бетх Исраел Деацонесс и Харвард Сцхоол оф Публиц Хеалтх открили су да међу скупљивим пацијентима скромни пијаци имају 40% до 60% мање вероватноће да имају срчани удар него стока.

1.jpg

2. Заштитите крвне судове. Хипертензија погађа око 650.000 Американаца. Али 2007. године, истраживачи на Харвард Сцхоол оф Публиц Хеалтх у Сједињеним Државама открили су да је ризик од фаталних и нефаталних срчаног удара смањен код мушкараца који су узимали високу дозу пива високог крвног притиска. Умерено пиво пива такође помаже у спречавању тромбозе и спрјечавању исхемичног можданог удара.

3. Ослободите ризик од дијабетеса. Студије су показале да умерено конзумирање алкохола код дијабетичара такође може смањити ризик од коронарних напада срчаних болести, навике за алкохолно пиће могу помоћи заштити дијабетичара типа 2 из земаља у развоју, можда зато што конзумирање алкохола повећава осјетљивост инсулина или Анти-инфламаторни ефекат.

4.Диуретски ефекат. Јапанска војна студија показала је да је диуретички ефекат пива поред улоге самог алкохола, углавном са чврстим састојцима ферментације пива садржаним у индуку нуклеинске киселине. Диуретички ефекат пиво пива може се користити за лечење болести као што је црвенило урина. Због тога што пиво низак ниво натријума, алкохола, нуклеинских киселина може повећати снабдијевање крви у мозгу, дилатирати коронарну артерију и пружити крв како би стимулисао бубреге како би убрзао метаболичку активност тела.

5. Побољшати когнитивне вештине. Је ли добро пиво за мозак? Истраживања показују да је одговор да. Извештаји објављени у часопису Америцан Хеарт Ассоциатион 2006. показују да умерено пиће може дати женама бољу спознаја. Случајно, студија из 2003. године у часопису Америчког медицинског удружења открила је да старији људи старији од 65 година пију 1 до 6 шоље алкохолних пића недељно, у поређењу са алкохолом, алкохолом и алкохолом, ризик од Алзхеимер-а је нижи.

6. Стронг кости. Истраживање показује да пиво може играти улогу у спречавању губитка костију и реконструкцији коштане масе код мушкараца, али се не може наћи за жене након менопаузе код млађих жена. Студија је показала да је пиво један од главних извора људског силицијума, може промовисати раст костију и повећати густину костију. Међутим, прекомерно пијење може довести до значајног повећања шансе за кости.

2.jpg

7. Потврдите стрес и одржите здраву виталност. Преглед 50 студија показује да постоји инверзна веза између умерене потрошње алкохола и укупног морталитета, са дневним ризиком од смрти 1-2 пива, што изгледа вероватно због улоге пива у спречавању коронарне болести срца и можданог удара. Улога алкохола у пиву и улога састојака за седацију је шокантна и опуштајућа, помажући да се ублажи стрес и буде добро за ваше здравље.

8.Анти-Агинг. Савремена медицинска истраживања показују да акумулација метаболита у телу, суперокиду и слободним радикалима кисеоника може да изазове кардиоваскуларне болести, рак и убрзано старење код људи. Људи би требало да узму више антиоксиданата из своје хране како би смањили тровање људских бића од ових слободних радикала кисеоника. Постоје различити антиоксиданси у пиву, као што су полифенолни флавоноиди из сировог слада и хмеља, смањени кетони и меланоиди формирани током пива, а глутација излучује квасац. Смањивање акумулације слободних радикала кисеоника је смањење карактеристика. Посебно, фенолне киселине у полифенолима, ванилинској киселини и ферулој киселини, могу бити корисне за људско тијело како би се избјегла липидна оксидација ниске густине, како би се спречило појављивање кардиоваскуларних болести. Иако је ферулинска киселина у пиву десет пута нижа од садржаја у парадајзу, степен апсорпције ферулинске киселине у пиву је 12 пута већи од другог. Наравно, већина пиринчастих редуктора налази се у свежим пивима, а такође су ефикасни састојци за помоћ у осигурању пива. Ефекат ових редукционих средстава смањује се док се пиво складишти у дужем временском периоду.

9.Елиминирати болове у мишићима и физички замор. Барбани је ову препоруку упутила на четвртој међународној конференцији о физиолошком образовању у Шпанији у извештају под насловом "Улога пива у повратку метаболизма". Барнеи је истакао да композиција пива има антиоксидативне ефекте, а студије су показале да је узрок бубрега мишића услед вежбања мишићних влакана важна активност оксидације, а пиво може олакшати овај процес. Он је такође истакао да замор мишића може бити узрокован оксидацијом, исто се може елиминисати и са пивом.

10. Превенција рака. Истраживач Др. Орегон Стате Университи Др. Фред-Стевен открио је супстанцу у пиву која може спречити рак. Ова супстанца, позната и као ксантохумол, не само да даје пиву мирис, већ се сматра да има ефекат спречавања канцера у грудима, дебелом цреву, материци и простати. Али у овом тренутку нејасно је колико пива пије како би се постигла сврха превенције рака.

3.jpg

Кроз горе наведено разумијевање, знате предности пива пива. Опрема за кућну пиву треба да пронађе машине Руијиа. Опрема за пиво укључујући опрему за пиво, опрему за опрему за пиваре, опрему хотела пива, опрему за опрему пива, опрему за пиво и опрему за пиво, опрему за опрему пива, периферну опрему, опрему за контролу, главно пиво и додатну помоћу сировина, тренинг бусинесс.Беер опрема за наручивање хотлине:

150-5314-6888


Inače

Srodni proizvodi

  • Пивовара за кућну употребу
  • 100Л Пивовара за пиво
  • Комплетна постројења за пивоваре пива 1000Л
  • Танкови за микробрану
  • 300Л комплетни систем пиваре
  • Опрема за кућно пиво