Dom > Новости > Sadržaj

Не знате ниво алкохола док пијете пиво?

- Jan 18, 2018 -

Ниво алкохола пива уопће је у опсегу од седам до једанаест степени. Али то није степен алкохола (алкохол), то се односи на степен сирове хмеља. Садржај алкохола пива је тежински, обично 2% -5%. Што је већи садржај алкохола у пиву, то је бољи квалитет пића. Ознака степена на бочици пива односи се на садржај шећера у шорцу. 10 ° пива је 100 грама шећера по килограму пивине. Пиво се може подијелити у три категорије засноване на концентрацији житарица: 6 ° -8 ° за ниску концентрацију пива, најнижи садржај алкохола (око 2%), најпогоднији за летње пиће као хладно пиће; 10 ° -12 ° за концентрацију пива, садржај алкохола од око 3,5%; 14 ° -20 ° за високу концентрацију пива, садржај алкохола близу 5%, међународно препознатљив као пиво изнад 12 ° напредног пива, циклус пиваре пива је дуг, отпоран на складиштење.

Пиво пиво је само неколико степени, а онда како боље пити пиво?

Први корак: лед. Хладно пиво је боље укусно, може нагласити карактеристике пива. Уклонити флаширано или конзервирано пиво из замрзивача и сипати у чашу.

Други корак: мирис. Уопштено говорећи, укус вина, у ствари, 85% од ароматичног. Време трајања не би требало да буде предугачко, све док је крај пива, узмите дубок, нос додирује хмељ, свеж ваздух у окружењу, високо квалитетно пиво емит ће густу арому пшенице и мало горког хмеља.

Трећи корак: Код дегустације пива, трешења, два њухања, три укуса, четири испирања. Стресите чашу, мирисите мирис, пробајте мало пиво, тако да алкохол остане у устима и окреће се, а затим прогута, осећа стимулацију угљен-диоксида и тело мекано, благог. Након пијења, дубоко удахните и даље користите мирис да осетите вино.

Четврти корак: пити. Након споро пијаце, подигните стакло, пијте велика уста, у потпуности можете осјетити стимулацију пива у угљен-диоксиду, освјежавајуће вино, штикле које доносе арому и задовољство пива.

10.jpg

Inače

Srodni proizvodi

  • 1000Л комплетно пиво пиво система
  • 1000Л Пивовара за пивоваре
  • 300Л микро пивара
  • Бакарни ферментер
  • Машина за прање веша пива
  • Пивски котао